diumenge, 7 de juny del 2015

Divendres dia 19 els alumnes de 4rt i 3er de divercificació ferem un taller de cuina, on varem cuinar coca de torró i amargos.
cada grup tenia el seu bol i els seus ingredients i es posaven a fer les mescles aixi com les professores anaven diguent. En Josep i jo ens varem dedicar a triturar tota la ametlla a mà, be amb una maquina paescuda a la que es fa la sobrassada.



                                                            AMARGOS


PER FER-LOS NECESSITAM:
RECEPTA:
-Dos blancs d'ou
-210grams de sucre
-300grams d'ametlla picada
-Mitja llimona rallada
-Amb tot aixo o mesclarem tot fins fer una massa i a continuació farem bolletes.

ELABORACIÓ: Primer de tot posam dins un bol 200g de sucre,despres posarem el blanc de l'ou que ja el tindrem separat del vermell i ho remanarem. A continuació afegim 1/2 llimona ratllada i un poc de canyella perque doni mes bon gustet.
Despres afegirem els 300g de ametlla picada que tenim i mesclarem els ingredients.
A continuació farem bolletes a partir de la pasta que ens a sortit i en tenir-les les enfornarem a uns 170º durant 20 min.
                                                                 amargos



                                                    COQUES DE TORRÓ

RECEPTA:
-400 grams de sucre
-1/2kg d'ametlla crua
-Suc de taronja
-Ralladures de taronja i de llimona
-Un poc de canyella
-Neules

ELABORACIÓ:Mesclarem tots els ingredients que tenim, que son:sucre,l'ametlla,suc de taronja,canyella i la ralladura de taronja, tot aixo o farem dins un bol.
A continuació mesclarem fins que es faci una pasta mitjanament sòlida.
Agafarem una neula,escamparem la pasta per damun, i despres la taparem amb una altre neula.
Lo únic que queda ès menjar-nos-la.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada